Horloges

Oozoo

Het Nederlandse horlogemerk OOZOO Timepieces lanceerde haar eerste collectie ruim 14 jaar geleden. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Griekenland, Frankrijk, Engeland, Polen en Italië is OOZOO een groot succes.

Het geheim? OOZOO horloges zijn mode accessoires pur sang! OOZOO Timepieces volgt geen trends maar maakt trends! Mode is altijd ons uitgangspunt, maar uiteraard is tijd ook van groot belang! Alle OOZOO horloges zijn van hoge kwaliteit met de beste uurwerken die in deze prijsklasse leverbaar zijn.

Alle banden zijn van hoge kwaliteit echt leder. OOZOO Timepieces lanceert 4 collecties per jaar, wat resulteert in vele nieuwe modellen per jaar. Er is dus altijd een passend horloge te vinden!

Rosefield

Op basis van de grondbeginselen van Amsterdam en New York City, zijn Rosefield horloges gemaakt voor vrijgevochten individuen. Rosefield maakt fashion-forward horloges, waar klassiek modern treft . Waar Amsterdam NYC treft.

Waar functionaliteit mode treft. Rosefield horloges combineren het Nederlandse minimalistisch design aan de ene kant met de hedendaagse New York fashion esthetiek aan de andere kant. Het resultaat is een serie van de hedendaagse mode horloges met een ongebruikelijke draai aan je look te accentueren.

Kortom, Rosefield horloges zijn een eerbetoon aan de grote vibes, de energie en de tolerantie voor het vrije denken dat typisch is voor zowel Amsterdam als New York City.

Cluse

Eigentijdse dameshorloges en recentelijk ook voor heren. Eenvoudig en elegant. Een strak statement. De horloges van CLUSE stem je af op je persoonlijke stijl. Een musthave accessoire dat jouw unieke stijl benadrukt.

De horloges van CLUSE worden in Amsterdam ontworpen voor ambitieuze vrouwen overal ter wereld. Onze eigentijdse ontwerpen worden met aandacht en zorg gemaakt, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl. We leven in het hier en nu en grijpen nieuwe kansen aan. En regelmatig komen we met nieuwe frisse collecties dameshorloges als eerbetoon aan jouw unieke stijl.

Bij onze dameshorloges kun je kiezen uit wijzerplaten in verschillende formaten en stijlen en uit een breed aanbod roestvrijstalen mesh en echt leren horlogebandjes. Klassieke kleuren, nieuwe tinten en glinsterende metalen. Opvallend of ingetogen, er is altijd een CLUSE-horloge dat aan al je wensen voldoet. Wat voor statement wil jij maken? 

Thomas Sabo

Thomas Sabos is een zilver collectie zowel voor haar als hem. Sinds 1984 staat de naam THOMAS SABO voor een veelzijdige, innovatieve en trendsettende sieraden en horlogeontwerpen van de hoogste kwaliteit.

De onmiskenbare Sterling Silver collectie, de Charm Club en de Horloge collectie geeft het merk haar gezicht. Een belangrijk aspect van THOMAS SABO is individualiteit: onze diverse ontwerpen voor hangers, oorbellen, kettingen, ringen, kralen en armbanden geharmoniseerd en kunnen goed gecombineerd worden met elkaar. Dit geeft aanleiding tot een heel eigen look waaruit unieke sieraden creaties ontstaan. Het doel is om elke klant – man of vrouw – het ideale accessoire voor elke outfit en voor elke gelegenheid te bezorgen. U kunt dan jezelf elke dag opnieuw uitvinden, van tijdloos klassiek tot way-out rock ‘n’ roll-stijl.

Superdry

Van het bekende modemerk Superdry bieden we deze sportieve horloges aan.

Vele modellen hebben sportieve silicone band maar andere modellen zijn toch heel stijlvol/klassiek met lederen band. 

Dukudu

Unieke, gewaagde en opvallende horloges die zijn gemaakt voor de modieuze trendsetters. Sterke kleuren en stevige materialen gecombineerd zorgt DUKUDU voor de degelijke horloge voor elke gebruiker. In het algemeen trachten we ons te richten op de onafhankelijkheid en de kracht van de hedendaagse mode pioniers.

Olympic

In 1956 werd aan de Jekerstraat in Amsterdam het horlogemerk Olympic opgericht. Een familiebedrijf dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot één van de bekendste Nederlandse merken in de horloge- en sieradenbranche.

Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges: Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven.

Olympic biedt een gevarieerde collectie die aansluit op het modebeeld van nu, waarin altijd de eigenheid en passie van het Olympic team terug te zien is.

De collecties

De herencollectie van Olympic kenmerkt zich in stoere, sportieve en casual horloges. Ook voor dames breidt Olympic haar collectie steeds verder uit met modellen die inspelen op de laatste trends, waarbij elegantie altijd centraal staat.

Het merk staat bekend om haar toegankelijkheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met uiteenlopende prijzen vanaf €49,95 en materialen als stainless steel, leer en saffierglas, wordt standaard 3 jaar garantie geboden.

Black & Gold

Horlogebandjes

Wij bieden horlogebandjes aan van verschillende merken met afmetingen van 12 tot 24mm

Daisy Dixon

Go

Go Girl Only: Horloges alleen voor meisjes! Go universum is op vrijwillige basis: fris, kleurrijk, optimistisch, harmonieus, innovatief. Sinds de oprichting van het merk is het absoluut trouw aan haar waarden: om horloges met stijl, prijs, creativiteit te bieden naar het verlangen van ons hart. Net als de vlinder, symbool van het merk, zijn de horloges zijn licht, harmonieus, keurig, aangepast aan onze armen en onze budgetten.